Co můžeme do fólie Fresh'n'Roll balit?
 
Potravinové fólie Fresh'n'Roll jsou vhodné pro styk s následujícími potravinami:
 
  •  Obiloviny, výrobky z obilovin, pečivo, sušenky, moučníky a jiné pekařské výrobky
 
  •  Čokoláda, výrobky s čokoládovou polevou, náhražky čokolády a výrobky s polevou z náhražek čokolády
 
  •  Cukrovinky v pevné formě:
 
+ s tukovými látkami na povrchu
 
+ ostatní
 
  •  Celé ovoce, čerstvé nebo chlazené, neloupané
 
  •  Sušené nebo dehydratované ovoce, vcelku, nakrájené na plátky nebo ve formě moučky či prášku
 
  •  Celá zelenina, čerstvá nebo chlazená, neloupaná
 
  •  Zpracovaná zelenina
 
+sušená nebo dehydratovaná zelenina, celá, nakrájená na plátky nebo ve formě moučky či prášku
 
+čerstvá zelenina, oloupaná nebo nakrájená
 
  •  Ryby – čerstvé, chlazené, zpracované, solené nebo uzené, včetně jiker
 
  •  Koryši a měkkýši (včetně ústřic, mušlí a hlemýžďů) – čerství ve skořápce
 
  •  Maso všech živočišných druhů (včetně drůběže a zvěřiny)
 
+ čerstvé, chlazené, solené, uzené
 
+ zpracované masné výrobky (například šunka, salám, slanina, uzeniny a další) nebo masové pasty, krémy
 
  •  Sýry:
 
+ bloky s nepoživatelnou kůrou
 
+ přírodní sýry bez kůry nebo s poživatelnou kůrou (gouda, camembert a podobné sýry) a tavené sýry
 
  •  Smažené a pečené potraviny
 
+ smažené brambory, koblihy a podobné výrobky
 
+ živočišného původu
 
  •  Hořčice (kromě hořšice v prášku)
 
  •  Sendviče, toastový chléb, pizza a podobné výrobky obsahující jakýkoli druh potraviny
 
+ s tukovými látkami na povrchu
 
+ ostatní
 
  •  Sušené potraviny
 
+ s tukovými látkami na povrchu
 
+ ostatní
 
  •  Zmrazené a hluboce zmrazené potraviny
 
Potravinové fólie nejsou vhodné pro balení níže uvedených tukových potravin:
 
  •  Koření a ochucovadla v olejovém nálevu, např. pesto, kari pasta
 
  •  Omáčky tučné, např. Majonéza nebo majonézové omáčky, salátové dresinky a jiné směsi oleje a vody, např. omáčky z kokosu
 
  •  Konzervované ryby v olejovém nálevu
 
  •  Korýši a měkkýši (včetně ústřic, mušlí, hlemýžďů) zbavení skořápky, zpracovaní, konzervovaní nebo vaření ve skořápce v olejovém nálevu
 
  •  Marinované masné výrobky v olejovém nálavu
 
  •  Konzervované sýry v olejovém nálevu
 
  •  Konzervovaná zelenina v olejovém nálevu
 
  •  Zpracované ovoce konzervované v olejovém nálevu
 
  •  Ořechy (arašídy, kaštany, mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, piniové ořechy a jiné ořechy) ve formě pasty nebo krému
 
  •  Cukrovinky ve formě pasty s tukovými látkami na povrchu
 
  •  Přírodní nebo zpracované živočišné a rostlinné tuky (včetně kakaového másla, vepřového sádla a přepuštěného másla)
 
  •  Margarín, máslo a jiné tuky a oleje z vodních olejových emulzí