Meloun

publikováno: 24.5.2017

Meloun

Meloun. Léto. Jak meloun dobře skladovat, aby zůstal čerstvý? A jak ho nápaditě připravit?

„Koupila jsem meloun, ale doma jsme snědli jenom půlku. Tu druhou jsme dali do ledničky, ale za jeden den byla horní vrstva melounu oschlá a musela jsem ji ořezat.“

  • Zná tuhle situaci? Určitě. Tohle zná každý. Pokud nezvládnete sníst celý meloun a zbyde Vám čtvrťka nebo půlka použijte k překrytí potravinovou fólii Fresh'n'Roll. Díky svým vlastnostem meloun neoschne a zůstane čerstvý.

Jak správně naporcovat a skladovat se dozvíte na tomto videu:


  • Poslední dobou je hodně trendy meloun naporcovat jako hranolky. Vytvoříte tak velice elegantní způsob jak jíst meloun. Melounové hranolky sníte hned a díky jejich velikosti nebudete ani moc ubabraní od šťávy.
Blog - meloun servírování
Blog - meloun2

K odběru blogu se můžete přihásit prostřednictvím kanalů RSS nebo Atom.